>>Welkom bij één van de oorspronkelijke sites van de gefuseerde Ark/Rank wijkgemeente<<

Ieder kind verdient een Feesttas !

‘De Feesttas’ is een gezamenlijk initiatief van de Protestantse wijkgemeenten ‘de Ark’ en ‘de Rank’ uit Krimpen aan den IJssel, gesteund door plaatselijke ondernemers en is beschikbaar voor basisschoolkinderen van vier tot circa twaalf jaar die opgroeien in gezinnen met een erg klein inkomen uit Krimpen aan den IJssel. Voor broers en/of zussen die in andere gemeenten naar school gaan kan natuurlijk ook een aanvraag worden gedaan.

In de ‘Feesttas’ zitten o.a. een kaart, slingers, ballonnen en een taartje. Daarnaast zorgt een kadobon er voor dat kinderen een kadootje kunnen kopen en zit er een tegoedbon in de ‘Feesttas’ waarmee een traktatie voor op school verzorgd kan worden.

Kortom: de ‘Feesttas’ maakt de verjaardag voor de kleine mogelijk en zorgt er in het gezin voor dat er wat geld overblijft voor andere activiteiten.

U kunt de ‘Feesttas’ voor uw jarige kind aanvragen door minimaal één week voor de verjaardag een mail te sturen naar feesttas@ziggo.nl. We bezorgen de ‘Feesttas’ op de avond voor de verjaardag of u kunt hem die avond om 19.00 uur afhalen in ‘de Ark’, Burgemeester Aalberslaan 41. Dit graag aangeven bij uw aanmelding.

Uiteraard wordt uiterst discreet met meldingen omgegaan. Nadat de ‘Feesttas’ is bezorgd of opgehaald wordt uw melding verwijderd. Een volgend jaar moet dus weer een nieuwe melding worden gedaan.

Om zoveel mogelijk kinderen van een tas te kunnen voorzien komen kinderen waarvan ouders deelnemer zijn bij de voedselbank niet in aanmerking voor onze ‘Feesttas’. Zij krijgen namelijk via “Stichting Jarige Job” al een verjaardagsdoos.

Schroom niet en meld u aan ! U kunt hier een kind aanmelden.

%d bloggers liken dit: