>>> Burgemeester Aalberslaan 41 – 2922 BC – Krimpen aan den IJssel – (0180) 515126 <<<

Boekenmarkt

Jaarlijks wordt er in De Ark in Krimpen aan IJssel de grootste boekenmarkt van de Krimpenerwaard gehouden.  Deze jaarlijks terugkerende markt voor de geïnteresseerde liefhebber een waar eldorado. Er is ‘voor elk wat wils’ te vinden tegen zeer scherpe prijzen. (foto: inleveravond 28 september 2017)

In de eerste jaren van het bestaan van de markt werd de opbrengst veelal besteed aan de lokale doelstellingen, maar sinds een aantal jaren wordt de hele opbrengst van de markt geschonken  aan organisaties die zich, zowel in binnen- al buitenland bezig houden met zorg voor kinderen die uw en onze steun volop nodig hebben.

Evenals vorig jaar zal de opbrengst van de verkoop in april 2018 besteed worden aan kinderen die door oorlogsgeweld in de verdrukking dreigen te geraken. Ook zal een gedeelte van de opbrengst worden besteed aan het project ”Samen kerken voor Oeganda”.De boekenmarkt die april 2017 werd gehouden bracht het fantastische bedrag op van € 4.000,- en de organisatoren zouden dit record – met uw hulp – graag willen breken. Behalve boeken zijn er eveneens CD’s, DVD’s en LP’s te koop en ook al worden er minder platen gedraaid dan vroeger, toch neemt de belangstelling jaarlijks toe. Veel verzamelaars kunnen hier zeker iets van hun gading vinden, alles tegen eveneens zeer scherpe prijzen.

Om aan voorraad voor de markt te komen, worden er inzamelavonden gehouden, waarbij de gelegenheid wordt geboden om boeken, cd’s en dvd’s af te geven bij de Ark. Deze inzamelavonden, meestal de laatste donderdag van de maand, worden bekend gemaakt via het kerkblad en de plaatselijke huis aan huisbladen. Als de boeken niet zelf kunnen worden gebracht omdat er vervoersproblemen zijn, of het aangeboden tijdstip schikt niet, dan kan dat bij onderstaand telefoonnummer gemeld worden. Soms moet er een woningen worden leeggemaakt, dan komen we ook graag de boeken ophalen.

Het aangeleverde materiaal wordt nauwkeurig gesorteerd, zodat op de markt een overzichtelijke voorraad van goede kwaliteit aangeboden kan worden.

Informatie over deze boekenmarkt kunt u verkrijgen bij: Koert Verlind, tel. 0180-516286.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: