>>Welkom bij één van de oorspronkelijke sites van de gefuseerde Ark/Rank wijkgemeente<<

Bijbel Doe Dagen

Leuk dat je meer wilt weten over de Bijbel Doe Dagen! De Bijbel Doe Dagen is gestart in 1995 door een aantal moeders die iets voor hun kinderen wilden doen in de herfstvakantie. Inmiddels zijn we 20 jaar verder en nog steeds is de Bijbel Doe Dagen elk jaar een feest voor kinderen én medewerkers!

De Bijbel Doe Dagen is er voor alle kinderen van de basisschool in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Elk jaar staat er weer een ander thema centraal met steeds terugkomende elementen. Zoals veel zingen, leuke muziek en een spannend toneelstuk! Na het gezamenlijke gedeelte in de grote zaal gaan de kinderen uiteen per leeftijdscategorie en krijgen ze op hun eigen niveau het verhaal te horen. Daarna gaan ze aan de slag met een leuk knutselwerk. Voor de basisschoolgroepen 6 t/m 8 zijn er na de vertelling diverse workshops. Aan het einde van de ochtend komt iedereen weer terug in de grote zaal en sluiten we de dag gezamenlijk af.

Natuurlijk mogen ouders eventjes mee de grote zaal in en meegenieten van de muziek en het toneelstuk. Wil je langer blijven? Meld je dan aan als medewerker! Via bijbeldoedagenkrimpen@gmail.com.

Tijdens de Bijbel Doe Dagen staat de Bijbel centraal. De boodschap van de Bijbel is dat God van mensen houdt. Deze boodschap klinkt ook door in de muziek, vertellingen en het toneelstuk. Hij houdt van jou, Hij wil je helpen, met je lachen en je troosten als je verdriet hebt. In alle dingen die we meemaken wil Hij met ons zijn. Hij dringt zich niet op, maar vraagt vriendelijk: mag Ik deel zijn van jouw leven?

Wil je meer weten over de Bijbel Doe Dagen? Stuur dan een email naar bijbeldoedagenkrimpen@gmail.com of kom langs in de herfstvakantie van zondag t/m woensdag in de Ark, Burgemeester Aalberslaan 41 in Krimpen aan den IJssel. Kijk voor meer foto’s op de Facebook pagina: deze link

BDD algemeen 2