>>> Burgemeester Aalberslaan 41 – 2922 BC – Krimpen aan den IJssel – (0180) 515126 <<<

De ochtenddienst om 10:00 uur gaat onze wijkpredikant dr. Gert den Hartogh voor .  U kunt deze dienst ook online meeluisteren en de liturgie bekijken.

De gezamenlijke avonddienst om 18:30 uur vindt plaats in de IJsseldijkkerk, voorganger is Ds. Machiel van der Giessen  U kunt deze dienst ook online meeluisteren.

Van harte welkom om deze diensten met ons te vieren!

De eerste lichtjesavond op Begraafplaats Waalhoven in Krimpen aan den IJssel wordt georganiseerd op dinsdagavond 19 februari a.s. van 19.30 tot 20.30 uur. Het thema van deze avond is: Herinnneren-Verbinding-Muziek-Licht. Tijdens de lichtjesavond is Begraafplaats Waalhoven verlicht met waxinelichtjes en fakkels. Deze avond is bedoeld voor iedereen die iemand wil gedenken. Gedenken betekent voor iedereen iets anders en daar is alle ruimte voor.

U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom om in de aula een kopje koffie, thee of limonade te drinken.
U kunt hier luisteren naar live piano muziek, met iemand in gesprek gaan en voor de kinderen is er de mogelijkheid om creatief vorm te geven aan hun herdenking. Daarnaast wordt u een kaarsje aangeboden om aan te steken en neer te zetten bij het graf of de urnenmuur. Voor diegenen die op de begraafplaats aan de IJsseldijk of elders iemand willen herinneren kunt u een lichtje meenemen.
Een ieder, van jong tot oud is van harte welkom op dinsdag 19 februari a.s. van 19.30 – 20.30 uur.
Begraafplaats Waalhoven Tiendweg 47 2921 LW Krimpen aan den IJssel. Aanmelden is niet nodig.
Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor informatie kunt u contact opnemen via: 06-36485916
Namens organisatie Lichtjesavond Krimpen aan den IJssel, Eugenine Vliegenthart.

Dagcatechese

De Dagcatechese: een initiatief dat inmiddels al weer vele jaren geleden genomen is en zich in een blijvende belangstelling heeft mogen verheugen! De laatste keer hebben we met elkaar gezocht naar een antwoord op de vraag, hoe in de Bijbel tegen echtscheiding wordt aangekeken. De volgende bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 14 februari om 14.30 u. We komen dan bijeen op Middenwetering 308. We willen dan met elkaar nadenken over de vraag, wat het nut en de noodzaak is van ‘geloven in Jezus’. Iedereen van harte welkom!

Hoewel een beetje onder de radar gebleven is het wellicht toch een goed idee om op deze plaats iets te schrijven over de gespreksgroep die inmiddels al weer zo’n anderhalf jaar regelmatig samenkomt om allerhande onderwerpen met elkaar te bespreken. Een bont gezelschap – en dat niet alleen uit de Ark! – waarvan de samenstelling pittige en boeiende gesprekken garandeert! Het begrip ‘jongere’ heeft in deze context overigens vooral betrekking op de jeugdigheid van geest (en dus niet op leeftijd!). Dus: ongeacht of je 15, 50 of ouder bent, – mocht je je aangesproken voelen: laat het even weten aan Marlous de Leeuw of ondergetekende! In principe komen we eenmaal in de drie weken bij elkaar ten huize van Onno en Magdalene Vliegenthart, Ouverturelaan 95.

Klik op de afbeelding voor de volledige poster.

Of klik HIER voor een nadere toelichting op het programma.

klik op de afbeelding om de volledige poster te zien.

klik op de afbeelding om de volledige poster te zien.

intro GebedskringKrimpenDe interkerkelijke gebedskring Krimpen komt  samen in de consistorie van de IJsseldijkkerk op iedere eerste en derde donderdag van de maand steeds om 19:00 uur.

Ook dit jaar zijn er weer diverse interessante leerkringen in Krimpen:

Leerkringen 2018-2019

Ook dit seizoen is er weer Kliederkerk! Klik op de afbeelding voor de volledige flyer.